DESPRE NOI


De mai bine de un deceniu sunt atent observate, analizate și puse în practică tehnologii și tehnici de fabricație tradiționale, complementar cu cele mai recente descoperiri și practici în domeniu.
Selecția și pregătirea profesională a personalului, sprijinită pe scoala tradiționala românească și pe tehnici austriece și germane, este prin efort permanent completată și menținută la nivelul de performanță necesar manufacturii pe piața de lux a produselor din lemn masiv.
Prezența pe piața produselor de calitate, colaborarea cu clienți cu pretenții și gusturi desăvârșite, cu arhitecți și designeri de renume au impus standard înalte, dezvoltarea de soluții specifice și preocuparea permanentă pentru îmbunătățire.
Edilporte dispune de tehnologii de prelucrare moderne cu prelucrare pe 5 axe asistată de calculator și lucrează cu specialiști în arhitectură, design și amenajări interioare. De asemenea, reprezentăm mărci de prestigiu pentru garanția unei amenajări perfecte. Edilporte înobileaza locuințele și spațiul ambiental cu frumusețea și unicitatea lemnului masiv, lucrat cu măiestria și precizia școlii italiene.
Proiectarea și execuția personalizată a scărilor, ușilor și a multiplelor amenajări, îmbinată cu alegerea materialelor de calitate garantează satisfacerea celor mai exigente pretenții.

NICI UN COMPROMIS ÎN PRIVINȚA CALITĂȚII